Inschrijving

stones-river-colours

Aanmelden voor familieopstelling via contactformulier. Nadien ontvang je de betalingsmodaliteiten. Schrijf pas over indien je na aanmelding hebt vernomen dat er nog voldoende plaats is en dat je bent ingeschreven.

Wat heb je nodig? Makkelijke kledij (dans / beweging), pantoffels (schoenvrije ruimte), lunch, eventueel krachtvoorwerp (foto,…).

Representant: 42 euro enkel door overschrijven volgens de betalingsmodaliteiten.

Eigen opstelling: 100 euro. Omdat een eigen opstelling afhankelijk is van het juiste moment, betaal je dit bedrag de dag zelf. Dus zorg ervoor dat je cash geld bij hebt. Het is aangeraden voor ieder die voor het eerst kennis maakt met deze methode eerst een dag als representant te volgen.

Inbegrepen zijn koffie, thee en water, fruit en koekjes.

Gespreide betaling is op aanvraag via contactformulier mogelijk.

Meerbeurtenkaart 5 deelnames als representant (2 jaar geldig): 180 euro i.p.v. 210 euro. Te specifiëren bij inschrijving via contactformulier.

Reserveer tijdig! Inschrijvingen worden genoteerd in volgorde van betaling. Uiterste betalingsdatum is 1 week voor de aanvang van de workshops. Indien 1 week tevoren het inschrijvingsgeld niet op de rekening is gekomen, verliest de betrokkene zijn plaats op de lijst en verhuist automatisch naar de wachtlijst. Een deelname kunnen we dan niet meer garanderen.

Annuleer je 1 week voor de start van de cursus, dan krijg je je inschrijvingsgeld terug minus 15 euro administratiekosten. Annuleer je later, dan blijft het volledige cursusgeld verschuldigd. Vind je iemand die je plaats kan innemen, dan betaal je geen annuleringskosten. Bij annulering door de begeleider zelf wordt het volledige betaalde workshopbedrag teruggestort.