Ervaringen van deelnemers

Deelnemers over het traject ‘Heel Jezelf’
“Na de Levensschool gedaan te hebben en toch al heel veel verschillende cursussen gevolgd te hebben is dit toch wel een heel ander niveau. Ik zou het iedere persoon die écht met zijn gezondheid begaan is aanraden. Een echte ‘eye opener’.”
K.
“Alles wat ik tot nu toe geleerd en gezien had met betrekking tot ziekte en kwalen werd door elkaar geschud. Oude overtuigingen hebben gaandeweg de reeks plaatsgemaakt voor een nauwkeurige benadering van ziektebeelden aan de hand van oorzaak en gevolg. De laatste resten twijfel zijn omgetoverd in verbazing tijdens de praktijklessen waar Johan schittert op zijn best. Mooi, ontroerend, liefdevol… en geborgen omgeving. Ik dank jullie allen!
M.
“‘Heel jezelf’ heeft mijn leven fundamenteel veranderd. Ik heb eindelijk, na véle jaren, de oorzaak van mijn klachten gevonden. Ik heb nu zin in leven. De toekomst ligt aan mijn voeten. Dit had ik vooraf nooit durven hopen, maar ’t is echt wel werkelijkheid geworden. Heel dankbaar ben ik.”
H.
“Deze workshop is zo verrijkend! Ik heb onze 3 dochters uitgenodigd om deze te gaan volgen. Het zijn jongvolwassenen die binnen enige tijd het nest zullen verlaten. Ik ben ervan overtuigd dat deze kennis een grote meerwaarde is om ( aanvullend op hun studies) meer bewust aan een mooie toekomst te kunnen bouwen  o.a. door je gezondheid op zowel fysiek als mentaal vlak zelf in handen te nemen.
Zeer dankbaar dat deze workshop op mijn pad gekomen is en daar bovenop op een heel duidelijke, enthousiaste en respectvolle manier gegeven is! “
C.